CHAICYCLE: CHAI VERKOPEN MET ONZE AMBACHTELIJKE BAKFIETS

India is de grootste inspiratiebron geweest voor Dem Good Chai. Niets brengt je dichterbij de ervaring van een chai drinken in India dan wanneer deze vers voor je neus wordt bereid en ingeschonken. Pure ambacht! Op deze manier is de ‘Chaicycle’ ontstaan. Onze ambachtelijke bakfiets om Dem Good Chai op locatie aan te kunnen bieden. Dem Good Chai brengt met de Chaicycle een stukje Indiase beleving naar evenementen, beurzen en festivals. Een niche die een unieke bijdrage levert aan je evenement. De Chaicycle is ook in te huren voor bruiloften of privé feesten. Denk bijvoorbeeld aan een thematisch feest waar wij kunnen bijdragen aan het prikkelen van de zintuigen.

Het gevoel van organic Food & ambacht 

100% biologische chai & snacks

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker: de mens wordt bewuster en gaat meer nadenken over voedsel. Doordat de Chai van Dem Good Chai 100% biologisch en cafeïnevrij is, past Dem Good Chai perfect in het hedendaagse plaatje. Bovendien zitten er in onze chai ook nog eens allemaal ingrediënten die goed zijn voor je gezondheid. De Chaicycle biedt als organic food stand een moment van rust tussen de hectiek van een festival, evenement of beurs. Je drinkt een kop chai latte terwijl je lekker chillt in onze oase van kalmte. Omringt door houten fruitkistjes, planten en de geur van exotische kruiden.

Dem Good Chai bakfiets

“And then the Chaicycle was born”

Onze Chaicycle is gegarandeerd iets nieuws. Oké, we hebben niet letterlijk het wiel opnieuw uitgevonden maar we zijn er uniek mee om gegaan. Dit heeft geresulteerd in authenticiteit in een fris, creatief jasje wat je verwacht van anno 2020. Wij zijn daarom een originele toevoeging een de grote hoeveelheid bestaande koffie- en foodtrucks. Wil jij de Chaicycle inhuren voor jouw feest of evenement? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar het volgende nummer: 085-0013554. Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur is Dem Good Chai telefonisch bereikbaar. Mailen of een WhatsApp bericht sturen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Dem Good Chai helpt je graag verder!

can't find a dem thing?