100 % organic

Een moment van ontspanning en het prikkelen van al je zintuigen. Sta ons toe om hier meteen gebruik van te maken en ons even voor te stellen.

Bij Dem Good Chai gebruiken we alleen maar kwalitatieve biologische producten. Bio kan je proeven, het draagt bij aan een duurzame wereld en het is gezonder voor de mens.

Gezondheid is ons ideaal. We werken daarom niet met witte geraffineerde suikers of maltodextrine. Wij gebruiken de unieke eigenschappen en smaaksensaties van biologische kokosbloesemsuiker. Dit maakt onze chai smaakvol en uniek.

Dem Good Chai is zowel voor particulieren als voor bedrijven te verkrijgen. Het zou trouwens goed kunnen dat je chai als chai thee kent. Chai betekent in principe thee, wat chai thee dus eigenlijk thee thee of chai chai maakt. Daarom noemen we chai bij Dem Good Chai gewoon… chai!

Door ambacht de lekkerste 

Chai zoals het hoort te zijn.

Anders gezegd: met Dem Good Chai brengen we een tegengeluid op de instant chaipoeders. Want zeg eens eerlijk: geen enkele barista die oploskoffie op tafel zet toch? Voor ons werkt dit met chai net zo. 

Zo verbinden we authenticiteit met de hedendaagse wensen van de bewuste consument. We nodigen je uit om te vertragen in een wereld waarin alles in rap tempo aan ons voorbij schiet.

Maar hé, genoeg over ons. Proef het zelf. En laat ons vooral weten wat je ervan vond. 

Of wil je

Dem Famous ‘Chai Latte’

That stuff you know

€11,95

20 koppen

Shop now 1-3 werkdagen

Golden Immunitea

Dem Healthy

€11,95

20 koppen

Shop now 1-3 werkdagen

Choco-Maca Chai

Dem Magical

€11,95

20 koppen

Shop now 1-3 werkdagen

Hier drink je een dem good chai

can't find a dem thing?