Weet wat je kiest

Dem Good Chai heeft karakter

Tegenwoordig kun je als café of restaurant niet meer aankomen met enkel een simpel kopje thee of instant coffee op de menukaart. De gasten willen kwaliteit en gezonde alternatieven. Dem Good Chai biedt hierin uitkomst. De bereiding van Chai is net zo snel en eenvoudig als het zetten van een kant en klaar kopje thee of koffie, maar de kwaliteit is veruit beter en de Chai is veel lekkerder van smaak. Nieuwsgierig geworden? Bestel dan ons proefpakket en kijk of het aanslaat!

goeie smaak? dem good chai in je zaak

Authentiek Product

De beste op de markt

Dem Good Chai is een ambachtelijk, authentiek, lokaal en Utrechts product. Deze Chai is 100% biologisch, cafeïnevrij en zonder toegevoegde middelen. Daarnaast zijn de verpakkingen duurzaam en afbreekbaar. Zo gebruiken wij weckpotten om de thee af te leveren, om zoveel mogelijk afval te beperken. Dem Good Chai is voorzien van puur natuurlijke en zuivere ingrediënten. De beste optie op de markt voor een authentieke chai.

Chai?

Vragen je gasten naar chai latte? Dan bedoelen ze dit:

Chai pakket bestellen

Proef het zelf

Ben je als bedrijf op zoek naar de beste chai op je menukaart? Dem Good Chai levert deze. Een bestelling plaatsen gaat snel en eenvoudig via de mail of via Whatsapp. De producten worden dan voor je verzorgd. Vooraf krijg je een proefpakket. Dem Good chai is een persoonlijke leverancier. Daarom houden wij contact en er wordt ook af en toe gekeken of alles nog naar wens is. De kwaliteit van de Chai van Dem Good Chai wordt hierdoor gewaarborgd. Ons product de Masala Royale is bedoeld voor Chai Latte’s. Wil je ook een andere chai thee (zeg: Chai) op de kaart? Dan leveren wij dit ook op verzoek.

Jouw chai leverancier

Slow Chai. Fast delivery

Voor vragen of extra informatie kun je van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar het volgende nummer: 085-0013554. Liever mailen? Dat mag natuurlijk ook.

 

Benieuwd welke horeca zaken al afnemen? Check hier:

wij leveren aan deze horeca zaken

Utrecht

Utrecht

[/section]

can't find a dem thing?